Viime viikon perjantaina Minnielle viimein selvisi, että minä olin hänen salainen neuleystävänsä tämän syksyn ajan.

Heti alussa päätin lähettää kaikki ylläytykset samanlaisissa paketeissa,, eli ostin valmiiksi kaikki lähipostin jäljellä olevat Marimekon mansikka-laatikot.

Ekaan pakettiin kokosin sukkalankoja,, Regia Silk, Hjerte sock4, puikonpidikenallet suklaata ja salmiakkia,, extrana pakettiin sujautin Minnien pientä prinsessaa varten kerän vaaleanpunaista Baby Ull-lankaa.

865436.jpg

Syyskuun pakettiin kokosin huovutuslankoja,, eli Sandness Tovea eri väreissä:

932228.jpg

Lokakuussa oli vuorossa yksivärisiä perussukkalankoja:

990760.jpg

Marraskuun pakettiin laitoin huivilankaa, eli luonnonvalkoista Wetterhoffin Sivillaa. Tätä pakettia en muistanut ollenkaan kuvata, mutta Minnieltä löytyy hyvä kuva tästäkin paketista (kuten siis aiemmistakin)!

Kiitos sinulle Minnie!  Oli hienoa olla salainen neuleystäväsi!

Kuten tuolla jo aiemmassa postauksessa totesin, oli Villasukka minun salaiseni. Ensimmäinen paketti häneltä oli tälläinen. Paketista löytyi siis mm. ihanaa Fabelin sukkalankaa, puikonpidekenallet ja herkkuja. Toinen paketti tuli sitten syyskuussa ja oli tälläinen. Se siis sisälsi Iki-ihanaa Veto-lankaa, joka on muuten tänään päässyt puikoille. Lisäksi paketissa oli kerä Novitan Butterflytä, jota tarvitsin MS3:een. Kolmas paketti saapui sitten lokakuussa. Sieltä paljastui ihana sukkakirja, jota olen tähän asti kaukaa ihaillut. Selaisen sitä päivittäin,,Lisäksi paketissa oli suloisia lammasnappeja. Koitti marraskuu ja saapui viimeinen paketti. Paketista paljastuivat ihanat silkkiset lapaset, jotka Villasukka oli minulle tehnyt. Lisäksi paketista löytyi aina yhtä ihanaa Wetterhoffin Sivillaa, Dropsin pyöröpuikot sekä suklaaherkkua. Kiitos sinulle Villasukka! Oli ihan mahtavaa odottaa ja saada pakettejasi!

Lämmin kiitos teille kaikille eilisistä onnitteluista! Äiti ja tytär voivat edelleen hyvin =).  Kirjalliset menivät ongelmitta, joten seuraavaksi jännitetään inssiä =). Sitten ovat vielä vuorossa uudet kirjalliset ja uusi inssi,, nimittäin kuorma-autolla!

Seuraavaan päivitykseen tulee juttua pupuista,,, siis vielä tänään,, nyt lähden kuvaamaan niitä pupuja,,