Edittiä tuolla lopussa =)

Viikonloppu meni nopeasti,, Lauantaina, Pyhäinpäivänä, oltiin illalla kirkossa kuulemassa kun lueteltiin vuoden aikana siunattuja,, siellä tuli myös appeni nimi. Ajatella, siitä on kohta kulunut vuosi.

Sytostaattikuuri alkaa taas olla lopuillaan,, enää huominen päivä ja sen jälkeen alkaa taas viikon tauko. Nyt olen pysynyt suht hyvässä kunnossa, kiitos tuon  ylimääräisen taukoviikon.

Neulonut olen jonkinverran,, osa on hys hys-juttuja, mutta tämän voin esitellä:

1039231.jpg

Eikö olekkin beibbari iloinen uudessa jakussaan? Iloinen on myös tyttönen, joka on kärsivällisesti jaksanut odottaa vauvalleen uusia vaatteita,,

Jakun tein omalla ohjeella . Lankoina käytin  Novitan Bluesia ja California Fontana-efektilankaa. Tuli mukavan juhlavaa pintaa. Neuloin tämän jakun 3,5 mm puikoilla. Nyt on tekeillä tyttöselle samanlainen jakku, mutta sen teen 4,5mm puikoilla. Tuo beibbarin jakku on melkoisen tönkkö!

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

Tänään (6.11.07) lisättyä:

Eilen piti ruokailun jälkeen tulla vielä lisäämään jotain, mutta eihän tänne ollut pääsyä,, taisi vuodatus takkuilla aika pahasti..

Tupuna ja Tarjuska; Ne vaaleanpunaiset sukat on tehty Hepsin höpsötyksiä -blogista löytyvällä Ritvansukkien mainiolla ohjeella. Ohje löytyy täältä!

SNY:ni: Minullakin on pari kertaa noussut kylmä hiki otsalle kun oon viime hetkellä huomannut vaihtaa nimeä kommenttiin,, iih! Niin,, ja jaksan kyllä odotella =)

Kaikki muut ihanat kommentoijat: Kiitos!