Tänään sitten sain ne jännittävät tulokset:  Liisa-lääkäri oli oikein iloinen saadessaan kertoa, että etäpesäkkeet olivat hyvin reagoineet hoitoon ja siis pienentyneet. Hoitoa jatketaan entisellään, mutta nyt tauoksi otetaan tuo 2 viikkoa, jotta kestän hoitoa paremmin. Tällä hetkellä jalat ovat vielä kurjassa kunnossa,, käytössä ovat miehen talvikengät, joihin mahtuu hyvin  parit villasukat ja jää vielä tilaakin,,

Neulomisrintamalta kuultua: joulusukat ovat hyvässä alussa,, niillä on jo vähän kiire,, ne olisi saatava postiin tämän viikon aikana, jotta ehtivät jouluksi perille.  Seuraava työ on jo suunitteilla,, kiire olisi tälläkin:

1123774.jpg

Puikoille olisi saatava tyttöselle lämpöinen neuletakki toppahaalarin alla pidettäväksi,, kyllähän ne pakkaset sieltä varmaan tulee,, Pidän tuosta palmikosta kovasti !!

Ilouutinen tämäkin : Laa-laalla on ajokortti !! Henkilöautokortti nyt ensin,, ensiviikolla on vielä loput ajotunnit ja sitten on vuorossa uusi kirjallinen,, ja uusi inssi,, tällä kertaa kuorma-autolla. Huh !

Toivottavasti suojelusenkelit ovat hänen mukanaan liikenteessä !!

Tupuna: Juuri sieltä Katariinan blogista sen ohjeen bongasin !!