Tämä neule valmistui jo huhtikuulla. Häpeäkseni on tunnustettava, että se jäi silloin odottamaan nappienneulomis-inspiraatiota. Odotus venähti näin pitkäksi, sillä vasta tällä viikolla tuo neulemytty osui käsiini lankakaapin kätköistä.  Onneksi olin tehnyt neuleesta reilun kokoisen, joten on aivan sopiva nyt tyttöselle.

Takki on neulottu Samos-langasta 4,5mm puikoilla.

Aivan ihanat napit löysivät vihdoin paikkansa. Ihanat lampaat olivat herättäneet ihastusta myös tyttösen koulukavereissa. Ne on niin ihanat minustakin!!  Olen saanut napit salaiselta neuleystävältä noin kaksi vuotta sitten,

Olo voisi olla parempikin tällä hetkellä. Pahoinvointia, huimausta, päänsärkyä. Niitä kaikkia on minulla nyt. Kipulääkeannoksen suurentaminen hankaloittaa aina elämää, siis vain väliaikaisesti. Pian tilanne helpottaa, ja sitten on taas hyvä olla.

Tänään oli aamulla pakkasta jo -5 astetta. Talvea kohti mennään. Oli aivan ihanan raikas ilma kun kävin saattelemassa hetken matkaa tyttöstä koulutielle. Käännyin takaisin kotiinpäin kun tyttönen jatkoi matkaa kaverinsa kanssa. Kulkivat käsikädessä,, kaksi ekaluokkalaista tyttöä, isot reput selässään,, oli söpö näky.

Kivaa perjantaita sinulle !!