Perjantaisella kaupunkireissulla marssin vakain askelin ja päätökseni tehneenä Villamokkaan,,, sieltä mukaan lähtivät nämä:

1418783.jpg

Hmm,, ai miksikö??,, No,, kadotin jossain vaiheessa minulle tärkeät Kainuun kukkalapaseni,, talvi ilman niitä on ollut tosi ikävä,, joten lohduksi teen itselleni uudet =) =),, niin,, tuo Mokkasukka,,, nooo,,, se on väriltään Barbia,, ja ihan yksistään nimen takia lähti mukaani,, Hih,, siitä tulee taas tyttöselle jotain mukavaa.

Kun tulin kotiin, oli postista tullut tieto saapuneesta paketista,, kun lähettäjänä oli Tinttamarelli,, hain paketin tietysti samantien. Sieltä paketista löytyivät nämä:

1418785.jpg

Oih ja voih,, Ovat AIVAN IHANAT!! Nyt on pyöröpuikkoja joka kokoa. Nam nam.

Sytostaatit tuntuvat taas purevan oikein tosissaan. Askel on lyhyt, jalkapohjat tosi ilkeät ja kädet menossa samaan suuntaan, vatsa erittäin ikävällä päällä,,. Huoh. Vaan en valita enempää,, kun kerran aiheutta noin paljon oireita, niin varmasti tehoaa sitten hyvin syöpäänkin, joten hyvä, hyvä !! Sitäpaitsi vielä en ole joutunut lopettamaan neulomista, joten eihän tässä nyt mitään tavatonta hätää ole.. senkun istun ja neulon vaan =)

Noista aiempien päivitysten kirjoista muutama sana kyselijöille: ainakin minun mielestäni kyllä, kyllä,, kannattava ostos  ja kyllä noissa kirjoissa on hyvät kaaviot sukkaohjeiden mukana.                  Kirstikka: hienoa, että "mansikat" kuiskuttelevat,, ei muutakuin tuumasta toimeen vaan,,=)

Oikein mukavaa ja rauhallista viikonloppua kaikille jotka täällä poikkeatte !!