No niin,, täällä ollaan taas,, monta uutta ystävää, ajatusta ja  kivaa kokemusta rikkaampina palasimme tyttösen kanssa eilen illansuussa kotiin ja aloittelimme arkeen paluuta. Olimme siis täällä!

Lähtiessämme viikko sitten reissuun otin mukaan valikoiman erilaisia lankoja, keskeneräisiä töitä ja sinisävyisen vyyhdin Mokkasukkaa,, Miten keritään vyyhti keräksi, jos huoneessa ei ole ainoatakaan selkänojallista tuolia?? No käytetään läppärin laukkua ja puhelinluetteloa apuna tietysti:

1343961.jpg

Jonkinverran sain neulottua,, taukojen aikana ja iltaisin,, mutta yleensä illalla kävi niin, että uni yllätti ja neulominen jäi sitten vähiin. Tuon langan sentään sain vyyhdistä kerälle.

Nettiyhteys toimi ainoastaan aulassa, joten en sieltä sitten alkanut päivitellä blogiani,, Sähköposti toimi vain toiseen suuntaan,, eli vastaanotti viestit, mutta ei halunnut lähettää mitään eteenpäin. No enpä ylipäänsä ehtinyt koneella kauheasti vanheta,, olivat nuo päivät niin kovin täynnä ohjelmaa jo muutenkin.

Kurssin lopuksi tehtiin kuvakollaasi omista tuntemuksista ja kurssin annista. Tässä työssä tyttönen tuntui olevan selvästi omalla alallaan ja meillä ei tahtonut paperi riittää, kun oli niin paljon  liimattavia kuvia:

1343958.jpg

Hieno siitä sitten tulikin!

Olen tullut taas muistetuksi, Lämmin kiitos Tarjuska ja Prognoosi. Palaan tuohon asiaan ihan pian!

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille !!