Olen useasti käynyt yrittämässä päivitystä, en ole kuitenkaan saanut mitään aikaiseksi. Tuntuu, että kaikki sanat häipyy mielestä samalla hetkellä kun sormet osuu näppäimille. Ehkä nyt sitten yritän taas,,

Tällä hetkellä sairastaminen vie ihan kaikki voimat. Kipujen kanssa olen käynyt melkoista painia. Ensin tuntui, että ne  saatiin hienosti kuriin.. Totuus on toisenlainen, tilanne oli kovin väliaikainen,, Paini oli melkoinen, mutta tällä hetkellä uskallan ehkä sanoa, että kipujen kanssa on päästy johonkin tasapainoon,, kauhun tasapaino,, hih,, ei kai sentään,, Ainakin olen saanut nauttia jopa ihan kivuttomista hetkistä, jopa tunneista.

Sytostaatteja olen syönyt jo hyvänaikaa ja nyt on alkanut 5 viikon sädehoitojakso. Sädehoitoa annetaan 5 päivänä viikossa. Sädehoitopolilla menee kerrallaan vain 15-20 minuuttia, mutta matkojen kanssa reissuun menee kolmesta neljään tuntia joka päivä. Seitsemän kertaa on nyt takana, tänään on kahdeksas. Toukokuun loppupuolelle asti mennään näin.

Neulominen loppui kun en enää pystynyt kunnolla keskittymään silmukoiden tekemiseen.. nyt sormet ovat jo siinä kunnossa, etten pystyisi muutenkaan käsittelemään mitään neuletöitä.  Neulomisen lopettaminen oli kova paikka. Suunnittelin jopa tämän blogini sulkemista,, onko mitään järkeä jatkaa, kun ei ole enää mitä kertoa käsitöistä... en sitten lopulta hennonutkaan sulkea.

Siskon perhe oli meillä viime viikonloppuna. Siskoni tuli pienimmän kanssa jo perjantaina junalla. Loput perheestä tulivat sitten lauantaina. Ihana viikonloppu !!  Sisko pesi meidän ikkunat,,, miehensä laittoi ruokaa. Pakastettiin ylimääräiset ja nyt meillä on ihanasti valmista ruokaa pakkasessa, pahan hetken varalle.  nam nam !!

Kaikenkaikkiaan siskon eloisa ja ihana perhe toi meille iloa ja voimaa jaksaa taas tätä meidän niin erilaista arkea. Kiitos Erkku-kulta !! 

On vappuaatto. Mistä sen huomaa,, Foliopallosta ja serpentiineistä, joita tyttönen haki eilen kaupasta isin kanssa. Huomenna saamme taas vieraita. Toinen siskoni perheineen tulee. Ihanaa !!

Oikein hyvää vappua teille kaikille ,, lämmin kiitos kaikista tsemppaavista viesteistänne,, niitä on aivan ihana saada ja lukea.