Hei vaan kaikki ! Olen ollut pitkään hiljaa. On ollut tässä kaikenlaista. Kiitos kaikista kommenteista! Kiitos Kirstikka!

Lääkärin suusta kuulin sellaisia asioita, jotka pysäyttivät kaikenlaisen toiminnan vähäksi aikaa. Pitkittynyt lonkkakipu sai lääkärin epäilemään etäpesäkettä, kipusädehoito oli jo suunnitteilla. Onneksi lääkärin arvio ei tällä kertaa pitänyt paikkaansa, vaan kivun syyksi paljastui limapussintulehdus. Olen saanut nyt lonkkaan kortisonipiikin ja kipu on hieman hellittänyt.

Kovan jännityksen alaisena eläminen ja huoli tulevasta saivat aikaan sen, että mistään ei oikein nyt tule mitään. Kaikenlaista tulee aloiteltua, mutta mikään ei sitten oikein onnistu.

Tampereella olin Käsityömessuilla. Hyvän messureissun edellytyksenä mielestäni ovat hyvä seura ja mielenkiintoinen messutarjonta. Nämä edellytykset täyttyivät ja reissu oli siis kaikinpuolin virkistävä ja mieluinen.

Ostoksia tein harkiten. Tälläisiin ostoksiin päädyin lopulta:

Taas uusi Rosee-kukkalaite. Vielä en ole ehtinyt kokeilla. Fabel-lankaa ostin tyttösen sukkiin. Pampula-langasta teen Väinö-lampaan. Sininen ihanan pehmoinen Bali-lanka maksoi vain 1 euron kerä. Siitä teen tyttöselle jonkinlaisen jakun. Punaista huovutusvillaa ostin joulujuttuihin. Tuossa lankojen päällä ovat vielä tyttöselle hankitut ikiomat puikot.

Hei, viiden viikon kuluttua on joulu !  Taas kerran tuo joulu pääsee yllättämään !!

Osallistuin taas tänäkin vuonna lapaskuuhun. Yhdet ainoat lapaset olen saanut valmiiksi, mutta ei se mitään, ei aina voi onnistua. Noihin valmiisiin lapasiin palaan myöhemmin. Otin muutamat huovutettavat lapaset puikoille, koska ne valmistuvat nopeasti. Näihinkin palaan myöhemmin.

Lumet lähti, mutta ehkä saamme sitä jossain vaiheessa uudelleen.

Voimia maraskuun pimeisiin aamuihin ja iltoihin teille kaikille !!