Kiitos taas monista tsemppaavista ja lämpimistä kommenteistanne rakkaat blogiystävät!

Täällä ollaan vaikka mitään ei kuulu,, onkin ollut pitkä tauko,, mutta onpa ollut paljon tapahtumiakin. Olen viettänyt tyttösen kanssa aikaa rannalla,, tyttö hyvin varustautuneena uimiseen ja minä kutimen kera... Mukana meillä on ollut eväät ja eväiden syöminen onkin ollut retkien parasta antia..

844627.jpg

Sain tuossa jo jokin aika sitten eräältä ystävältä tehtäväksi muuttaa kaksi lankakasaa (toinen kasa on Fritidsgarnia ja toinen Huopasta) kahdeksi samanlaiseksi kassiksi,, Projektin aloittaminen on venynyt ja venynyt,, vihdoin otin härkää sarvista ja tästä aloitin:

Ensin oli selvitettävä miten Fritidsgarn huopuu suhteessa Novitan Huopaseen.. Siis mallitilkku molemmista langoista, molemmissa oli 30 silmukkaa ja 30 kerrosta:

844625.jpg

Ensin pesin molemmat 40:n pesussa,, Huopanen taipui kerrasta, mutta Fritidsgarnissa vielä näkyivät silmukat selvästi. Laitoin jälkimmäisen uudelleen pyörimään, tällä kertaa 60:n pesuun. Näin siinä sitten kävi:

844633.jpg

Eli laput olivat täsmälleen samankokoiset.. Niinpä uskaltauduin tekemään laukut ihan samoilla silmukkamäärillä,, luottaen siihen, että ne sitten valmiina tekeleinä huopuvat kuten nämä laput,, huh,, Kohta se nähdään miten kävi!

Olin eilen neuletapaamisessa,, siellä oli taas oikein mukavaa. Vaikka päivä olisi muuten  ollut kuinka täynnä ongelmia ja murheita, niin tuolla tapaamisessa ne aina unohtuvat ja tulen  tapaamisesta kotiin hyvällä ja iloisella mielellä. Ihanaa terapiaa tuokin!

Olen ajatellut liittyä mukaan sukkatempaukseen,  kuten moni muukin on jo tehnyt,, jahka saan aikaiseksi,, onhan tässä vielä aikaa...

Huomenna on säätiedotuksen mukaan kesän viimeinen hellepäivä,, nauttikaamme siitä iloisin mielin!

Ai niin,, olin jo unohtaa: Lucariini! Valitettavasti en osaa yhtään sanoa, onko lankaa vielä jäljellä tuolla Riihimäen kirpparilla,, Kyseessähän on tämä kirppis.