Voi kuinka ihania mieltä lämmittäviä viestejä olen taas saanut,, lämmin kiitos teille kaikille! Uskomattomia ihmisiä täällä blogistaniassa!

Nyt on viimeisetkin tutkimukset tehty ja maanantaina menen kuulemaan tuomiota,, eipä juurikaan enempää voisi jännittää!! Keskiviikon aikana nautin kortisonia hevosannoksen ja niinpä minulle sitten torstaina uskallettiin tehdä tt-tutkimus kortisonisuojattuna varjoaineen kera. Olen allerginen jodille, ja olen saanut juuri tuossa tutkimuksessa eräällä kerralla pahan allergisen reaktion. Tutkimuksen jälkeen minut siirrettiin tarkkailuun osastolle neljäksi tunniksi.. Otin mukaan tietty mukavia neuleita, mutta eipä siellä juuri mikään edennyt, meni aika torkkuessa, toisaalta hyvä niin.

Tämä ihanuus tuli tänään,, bongasin tälläisen Villapallon blogista, olikohan se joulukuussa vai tammikuussa, mutta jokatapauksessa se oli saatava itselle.. Ihania pitsiliinoja,, voi kuinka ihania!

424260.jpg

Tuula: ei muutakuin lankakauppaan ja uusia tekemään,, pidän itsekin noista uudemmista kovasti ja taidan jossain vaiheessa tehdäkin ne itsellekin!