Hädin tuskin olemme edelliseltä reissulta toipuneet, kun jo pukkaa uutta lähtöä..

Sunnuntaipäivä oltiin siis Muumien luona. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin ja tyttönen viihtyi hyvin Muumimaailmassa. Tämä oli meiltä jo neljäs perättäinen käynti (1/vuosi), joten ehkä me hiljalleen jätämme Muumeille jäähyväiset.

765269.jpg

Kun Muumimaailma suljettiin illalla, suuntasimme kohti Turun keskustaa ja siellä hotelliin yöksi. Aamupalan jälkeen oli äidin vuoro: Ensin suuntasin Käsityö-Elisaan Brahenkadulla ja sen jälkeen Sylvi Salonen Oy:n liikkeeseen kävelykadulla. Hyvin harkiten päädyin näihin ostoksiin:

765266.jpg

Sisua ja Trekking -lankaa sukkiin,, viininpunainen villalanka ja California Gardena yhdessä huiviin,, vaaleanpunaiset puuvillat tyttösen jakkuun. Mukaan tuli myöskin helmiä ja ristipistokirjanen sekä sininen ja punainen keittiöpyyhe, joihin aion tehdä ristipistoilla marjoja. Ai niin,, ostin myös 10mm bambupuikot huivia varten.

Tänään meillä kokoontui joukko iloisia neulojia,, parituntinen tapaaminen kului ihan liiankin nopeasti! Olin iloisesti yllättynyt kun neulojat huomioivat nimpparini ja sain kauniita kukkia ja LANKAA,, sekä käsivoidetta, Lämmin kiitos!

Aamun koittaessa menen verikokeisiin ja sitten lähdemme kohti Poria,, vähän jännittää lähteä reissuun ennenkuin saan verikokeiden tuloksia, mutta toivottavasti kaikki menee hyvin.