Eilen aamupäivällä ovikello soi,, Oven takana oli postipoika, joka sanoi" Olet saanut kauniin paketin,," Ihanaa,, äkkiä ovi kiinni ja kiireellä avaamaan pakettia,,,, Ja voi mitä sieltä paljastuikaan,,

952621.jpg

Voi ihme sentään,, siellä oli tämä! Katsokaa vaikka:

952622.jpg

Lämmin kiitos sinulle Satu U!! Tämä on ihana,, paketin mukana oli myös kirje, joka sai minut erittäin hyvälle tuulelle! Kiitos, kiitos Satu U!!

No,, tänään hain postia ja mitä kummaa,, kirje minulle! Nykyään enää tosi harvoin tulee varsinaisia kirjeitä, siis muita kuin laskuja tai sairaalakirjeitä,,,

SNY muisti minua,, voi kiitos sinulle SNY-kulta! Tämä oli ihana yllätys:

952619.jpg

Kirjeestä löytyi kaunis kortti, jonne SNY oli kirjoittanut minulle ihanan viestin ja suloinen Marimekon Unikko-heijastin syksyn pimeisiin. Heijastimen laitoin heti roikkumaan Marimekko-laukkuuni,, sopi kuin "nappi silmään". Lämmin kiitos sinulle SNY! Sait minut tosi iloiseksi!!

Neuleet ei edisty tällä hetkellä,, syykin siihen on selvillä:

952628.jpg

On niin tosi kiva koko ajan aloitella uusia,, huoh! Pitäisi saada itsensä kuriin, mutta taidan olla menetetty tapaus,, Kaapeissa on ihania lankoja, jotka huutelevat haluavansa puikoille,, en vaan pysty vastustamaan niiden kutsua..

Tupuna: taisi olla Vuodatuksessa häikkää tässä eräänä päivänä, onneksi toimii taas. Toivottavasti polvisukat etenee mukavasti!!

Lucariini: minäkin oon tehnyt useammat sukat tuolla ohjeella, olikin aikanaan ensimmäinen pitsisukka ohjeeni. Sain sen ohjeen työkaverilta, Tykkään kovasti.