Pari viikkoa sitten kadotin minulle rakkaat ja lämpöiset Kainuun kukkalapaset, jotka tein muutama vuosi sitten. No aikani harmiteltuani, päätin tarttua puikkoihin ja nyt minulla on uudet lapaset:

1318072.jpg

eli Clevalierit. Valmistuivat tänään Villamokan neuletapaamisessa. Tykkään!!

Tein nämä kaksinkertaisesta Lanettista 3,5mm puikoilla. Ohje löytyy täältä.

Puikoille pääsivät myös uudet lapaset:

1318073.jpg

Nuo kuviolapaset ovat tekeillä Maija-langasta 3mm puikoilla.

"Elämä on elämää"-blogin Tarjuska oli muistanut minua. Hän kirjoitti perusteluissaan niin kauniisti, että laitanpa sen tähän:

"Ensimmäisenä tunnustuksen jaan Tiinulille, joka on myös itse kokenut elämän varjopuolia, mutta jaksaa silti jakaa kaunetta ympärilleen ja jatkuvasti sivustolla voi ihailla kaunista kädenjälkeä. Mitä ihastuttavampia neuleita riittää, vaikka aina ei olotilakaan olisi sellainen, että välttämätä jaksaisi. Elämästä voi tehdä hyvän, jos vain itse jaksaa siihen uskoa."

Kyseessä oli siis tämä, Iso E:

1313858.jpg

Lämmin kiitos Tarjuska! Itse olet samanlainen taistelija.. Luen mielenkiinnolla ajatuksiasi aina kun päivittelet.

Nyt lähden tyttösen kanssa saunaan,, meidän tuorein potilas ei vielä saa saunoa, joten saunomme "naisporukalla". Pakkaaminen on vielä ihan kesken,, Niin,, olen lähdössä tyttösen kanssa Turkuun koko ensi viikoksi. Pääsimme syöpäpotilaiden sopeutumisvalmennuskurssille koko perhe. Olen ollut perumassa lähtemistä moneen kertaan tämän parin viikon aikana. Nyt siis olemme lähdössä kaksin tyttösen kanssa kuitenkin. Tyttönen on ihan täpinöissään ja itseänikin vähän jännittää.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa lauantai-iltaa teille kaikille!