Tässä on viimeinen puristus Sukkasadon kartuttamiseksi. Kolmet vauvansukat. Viimeiset näistä valmistuivat eilen illalla,, ehkä siinä 23 aikoihin. Yhdet niistä lähtee heti maanantaina pienelle poikavauvalle, joka syntyi torstaina.

2028692.jpg

Tein sukat,, tai töppöset,  Baby Ull -langasta 2mm puikoilla. Varteen olen lainannut tuota mainiota Hepsin Ritvansukkien mallineuletta. Sukat ovat nopeita tehdä ja mukavia antaa,, menevät perille mukavasti onnittelukortin välissä =)

Eilen loppui Sukkasadon kartuttaminen, nämä vielä ilmoitan tuonne Hillokellariin ja siinä on siten tämän syksyn sukkaprojekti. Toki sukkia vielä neulon, mutta sit vain ihan omaan tahtiin,,,

Lucariini: kiva kuulla sinusta taas! Vai olet saanut tuon Rosee-laitteen,, varo vain,, niihin Rosee-kukkiin jää koukkuun,, kokemusta on, enkä ole ainoa !!

Kaisa,, kyselit tuolla taannoin tietä mukavien sukkaohjeiden lähteille. Tässä sinulle muutama vinkki. Yksi parhaista kirjoista on Favorite Socks, lisäksi Knitting Vintage Socks, Knitting on the road ja Socks-socks-socks ovat ainakin hyviä sukkaohjeita pullollaan.  Syksyn  2008 Novita-lehdessä oli muutama mukava pitkisukan ohje.  Netistäkin löytyy hienoja ohjeita,, ensin on pakko mainita tuo kotimainen mainio verkkoneulelehti Ulla,, toisena vaikkapa englanninkielinen  Knitty. Tässä vain muutamia vinkkejä sinulle.

Nyt uunissa on valmiina monta tuntia hautunut karjanpaisti,, perunat ovat kypsiä, valmiina muusattaviksi,, niiden lisäksi puolukkahilloa ja maustekurkkua,, nam nam.. herkuttelun jälkeen kutsuu sauna. Ihanaa!!

Oikein hyvää lauantai-iltaa ja pyhäinpäivän iltaa teille kaikille !!