Ihan ensiksi,, lämmin kiitos kaikista kannustavista ja tsemppaavista kommenteistanne !!

Niin meni eilinen,, koko päivä Tampereella,, Oltiin koko perheen voimin liikkeellä,, tyttönen oli mukana lähinnä siksi, että tarha oli eilen kiinni. Tyttösestä oli kyllä mielenkiintoista nähdä missä se isi on kulkenut joka päivä. Vilautanpa jotain teillekin:

Ollaan siis Tays:ssa. Kun parkkipaikalta lähestytään Radius-rakennusta, jossa siis sädehoito annetaan, sisäänkäynnin edessä on tälläinen taideteos:

1602572.jpg

Pidin tuota aluksi jotenkin ihan tyhmänä, luonnottomana  muovisena räpistyksenä,, Tarkempi tutkimus osoitti, että puu onkin metallia,, samoin hedelmät:

1602573.jpg

Tämän kolmen viikon aikana silmäkin on jo tottunut tuohon, ei se enää näytä ihan hirveältä =) Tyttösen mielestä tuo oli heti ensi silmäyksellä "ihana". Valitettavasti en tiedä kenen taiteesta on kysymys.

Kun noustaan Radius-rakennuksen pääsisäänkäynnin jälkeen portaat ylös kohti sädehoito-osastoa, tulijaa tervehtii näin iloinen heppuli:

1602567.jpg 

Tälläisiä patsaita onkin sitten useampia aulassa,, on prinsessaa, narria, vaikka mitä. Kuvasin vain tämän yhden. Kyseessä on Kerttu Horilan taideteos nimeltään "Lepotauko" .

Lääkäri on minulle tuttu. Sama lääkäri hoisi minuakin silloin kun kävin sädehoidossa kaksi vuotta sitten. Kyseli kovasti minunkin kuulumisiani ja kun varsinaisen potilaan asiat oli hoidettu, muisteltiin kaksi vuotta sitten sattuneita kommelluksia ja lopulta naurettiin kaikki ihan vedet silmissä. Mies totesikin käynnin jälkeen, ettei ole koskaan osannut kuvitella, että lääkärissä voisi olla noin hauskaa, vieläpä syöpälääkärissä :)  =)

Niin ja miehen asiat oli ihan hyvin. Hoito on tehonnut ilmeisen hyvin ja patti poskesta on kadonnut. Asian tiimoilta jäädään seurantaan.

Tälläinen on muuten tuo kone, jolla sädehoito annetaan: Lineaarikiihdytin, tai jotain,,,

1602574.jpg

Sairaalakäynnin jälkeen käytiin Koskikeskuksessa syömässä ja lelukaupassa pienillä ostoksilla,, sitten kotiin. Koko päivä meni, vaikkei tämän enempää kierrelty.

Omasta tilanteesta sen verran, että meneillään on toinen taukoviikko ja tänä aamuna tuntuu, että käänne parempaan on ehkä tulossa. Siis syto-oireiden osalta. Ehkä sittenkin pääsen läpi ensimaanantain syto-oireiden tarkistuksesta ja saan aloittaa viimeisen kuurin, ennen kesälomataukoa,, jippii!

Näiden kuvien ja uutisten myötä, teille kaikille oikein kivaa ja aurinkoista tiistaita,, minä siirryn käsitöiden ääreen,, ja odottelemaan poikaa kotiin,, Kesälomalainen lupasi tänään tulla äidin luo muutamaksi päiväksi,,