Arvatkaapa mikä uusi taito meillä on löytynyt ? Tyttönen menee syksyllä kouluun ja on tietysti oppinut kirjaimet ja niiden ääntämisen eskarissa,,, Tähän asti hän on osannut lukea yksittäisiä sanoja. Tiistaina hän sai lahjaksi tavutetun kirjan. Kirja kiinnosti kovasti ja tyttönen alkoi tutkia sitä tarkemmin,, Siitä se sitten lähti..

1247308051_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä siis luetaan,, Sivu 13 on jo menossa,, Minä kuulen tarinan samalla, sillä tyttönen lukee papattaa tarinaa ääneen. Kirja on Hannele Huovin kirjoittama  Urpo, Turpo ja hymyilevä aave. Kuva ei ole paras mahdollinen,, nappasin sen salaa,, hiuksetkin on miten sattuu. On suloista seurata kun pieni sormi seuraa tekstiä tavu kerrallaan..

Kiitos Jantta kysymästä,, olen suurinpiirtein liottanut käsiä nyt rasvassa monta päivää, ehkä haavat on jo hiukan paremmat. Luulisin, että pääsen neulomaankin kunhan peitän pahimmat haavat laastareilla,, ihan pakko on pian päästä puikkoihin.

Lucariini ! Arvaa olenko miettinyt pääni puhki keitä tuli vastaan kun painelin pyörällä kauppaan,, ääh,, pää on ihan tyhjä siltä osin,, Aikas jännää!!

Kirstikka! Oikeassa olet, kaikki tekivät osansa mökin suhteen, koko perheen kädenjälki näkyy,, hih.

Kiva lähteä reissuun maanantaina,, pakata pitäisi ja valmistautua muutenkin,, Kunpa kelit olisi suotuisat,, Kiitos kaikista kommenteista viime päivitykseen, kiva kun olette siellä !!

Oikein hyvää viikonloppua juuri sinulle !!