Paikka, jossa olimme viikonloppuna oli todella idyllinen,, vain pelargonia puuttui ikkunalta,, ja se mummo,, Paikkaan on tulossa muutoksia omistussuhteisiin, joten oli tehtävä jonkinlainen "inventaari". 

620060.jpg

Tuntui ihan aarteenetsinnältä, kun kävimme läpi  ullakkotilojen, aittojen ja muiden säilytystilojen ehtymätöntä tavaramäärää,, Vanhaa tavaraa oli runsaasti, oli vaikea valita mitä otetaan ja mitä jätetään.

620058.jpg

620062.jpg

Mukaan lähti ainakin rihvelitaulu, pokasaha, vanhoja öljylamppuja, keritsimet, vanhoja valokuvia, koreja, vanhoja työkaluja, vanhoja kolikoita ym. ym.

Myös vanha rukki pääsi meille, samoin vanha keinutuoli, jossa on aivan mahtavan hyvä istua. Rukki ja keinutuoli tarvitsevat entisöimistä:

620059.jpg

Meille tuli myös lankaa, niitä oli useissa pusseissa ja nyssäköissä, en ole vielä päässyt niitä tarkemmin tutkimaan. Sieltä löytyy ainakin pellavaa, joka oli vielä vyyhdeillä.

Salaiselle neuleystävälleni vielä tiedoksi: jaksan kyllä odottaa, ei mitää kiirettä tai hätää sen lähetyksen kanssa,,sitä paitsi olen keskiviikosta lähtien taas reissussakin ja tulen vasta perjantaina takaisin.