Täällä ollaan taas !! Pääsin kotiin eilen iltapäivällä,, kaikki ei mennyt niinkuin piti. Tärkeä tieto varjoaineallergiasta tavoitti lääkärin vasta kun minut oli jo siirretty toimenpidehuoneeseen, olin saanut esilääkkeet ja kaikki oli valmista. Siihen se sitten päättyi sillä kertaa.. minut siirrettiin takaisin osastolle toipumaan mömmöistä,,  Jostain syystä tulohaastattelun tehnyt hoitaja ei ollut huomannut viedä tuota tärkeää tietoa lääkärille asti.. No,, minä pääsin kotiin,, Vietämme siis tyttösen kanssa nyt syyslomaa. Maanantaina menen takaisin sairaalaan ja tehdään uusi tutkimusyritys tiistaina,, kortisonisuojassa tällä kertaa,, Tuo tutkimus, joka minulle tehdään, on muuten  ERCP-tähystys. Jännittää !!

Postilaatikkoon oli poissaollessani tullut kivaa postia. Johanna muisti minua pienellä palkinnolla kun arvasin yhden hänen pienen poikansa nimistä oikein. Tälläinen paketti:

1986127.jpg

Ihana huovutettu sydän,, herkkusuklaata ja kaunis kortti! Kiitos tosi paljon Johanna !

Teimme tyttösen kanssa yhdessä pinaattiletutaikinan. Se on nyt jääkaapissa odottamassa paistamista. Aiomme siis herkutella,, nam nam !

Oikein kivaa syksyistä viikkoa teille kaikille ja  hyvää syyslomaa niille, joilla se nyt on !!