Outi ja Enkuli haastoivat minut kertomaan viisi omituista juttua itsestäni. Säännöt ovat nämä:  "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Kun lähden pois kotoa tarkistan silitysraudan, sähkölevyt ym. vekottimet useampaan kertaan, ettei vain mikään jää päälle. Myös ulko-ovi on tarkistettava moneen kertaan..

2. Inhoan, suorastaan kammoan hämähäkkejä 

3. Hamstraan lankaa

4. Pidän kovasti enkeleistä

5. En pidä sähköpostin kautta tulevista kiertokirjeistä,, siis näistä, joka alkavat  "toivo jotain,," No, kun sairastaa tälläistä vakavaa sairautta, jota ei voida parantaa, on suht helppo arvata mitä toivon,, No sitten siellä viestin lopussa lukeekin, että ellet nyt heti lähetä tätä vähintään 10:lle, käykin päinvastoin,, joo tosi reilua. Usein tuhoankin ne lähes lukematta. En tykkää.

Kuten huomasitte, olen tosi omituinen =)

Haastan Matleenan, Jantan , Meerin , Pirenan ja Marjutj:n  kertomaan omista omituisuuksistaan. Ei ole pakko osallistua, ellette halua!

Eilen sain ihania terveisiä entisiltä työkavereilta,, tosi paljon kiitoksia niistä! Oli kiva kuulla teistä!

Nyt lähden neulomaan,, teen peukkuja noihin palmikkolapasiin. Taitavat valmistua tänään,,           Lucariini: Kuulostavat hyvältä nuo Koiranputkilapaset!

Oikein kivaa marraskuista keskiviikkoa teille kaikille !!