Olinhan siellä minäkin,, siis tuolla Tampereella, Suomen Kädentaidot-messuilla,, Olin siellä perjantaina. Alunperin minun piti olla paikalla jo kun ovet aukeavat, mutta koskaan mikään ei mene niinkuin suunnittelee, niin olin sitten paikalla vasta kello 14.30,, Kaksi ja puoli tuntia jaksoin, sitten tuli tavaton väsy, ja lähdin kotiin. Kivaa oli ja ostoksiakin tuli tehtyä ihan riittävästi:

1071062.jpg

Novitan kojusta ostin neljä kerää Huopasta,, yhden punaisen ja kolme mustaa,, Priiman kojusta lähti mukaan kaksi kerää Freedom Spirit-lankaa,,  Ostin myös ON line supersoche 100 -sukkalankaa,, en muista mistä kojusta. Lisäksi ostin erilaisia tonttuja, ja puikonpidikkeet. Muutama lehtikin pääsi mukaan. Siinäpä ne,, Ihan mukavasti kertyi tavaraa parin tunnin aikana. Tuttuja en juurikaan nähnyt,, paitsi SeijaP:n!

Viimeviikon verikokeet olivat pettymys,, maksa-arvot olivat reilusti koholla, joten tuli ylimääräinen taukoviikko sytostaatteihin. Huomenna menen uusiin kokeisiin ja kuulen saanko jatkaa kuuria keskiviikkona. Vähän jännittää!