Voi miten ihana keli tuolla ulkona onkaan,, olisin koko päivän pihalla, jos se olisi mahdollista.

Mainitsin tuossa edellisessä kirjoituksessa nuo pihamme tarkkaan vaalitut sinivuokot tuolla kuusten katveessa,, ei ne oo siellä enää..

Vähän sen jälkeen kun olin päivityksen tehnyt, tyttönen tuli innoissaan sisälle,, "äiti,, mä toin sulle kukkia,," En tiennyt itkeäkö vai nauraa, tässä ne on:

1499394.jpg

Kirstikka kyseli tekeillä olevasta huivista taannoin,, en paljasta millä ohjeella sitä teen, ettei paljastu saajalleen liian aikaisin. Huivi alkaa olla valmis, mutta alku oli tosi takkuista:

1494728.jpg

Monia eri malleja kokeiltuani, päädyin yhteen näistä. Huivi lähtee saajalleen alkuviikosta, joten sitten on luvassa kuvia.

Lucariini: Hienoa, että haluat tutustua kirjoneulelapasten saloihin. Kyselit mistä kannattaa aloitella "yritys",, olen jotenkin saanut käsityksen, että olet kuitenkin kokenut neuloja, vaikka et ehkä kirjoneulelapasia olekkaan tehnyt. Kuvittelisin, että voit aloittaa siitä mikä eniten miellyttää =). Kokemattomampi neuloja voisi ehkä harjoitella langankuljettamista ja värin vaihtoa esim malleilla 1 ja 3. Ovat perussimppeleitä ja kuitenkin ihan mukavia ohjeita nekin.

Kirstikka: Olettepa olleet ahkeria siellä töissä =) . Nuo vauvan tossut on ihan mukavat tehdä,,, mun mielestä wool käy niihin ihan hyvin!

Nyt on lähdettävä kauppaan,,

Oikein ihanaa aurinkoista lauantaita teille kaikille !!