Tänään olen ommellut. Aika harvoin enää tulee tartuttua ompelukoneeseen,, Silloin kun isommat lapset olivat pieniä, ompelin heille kaikki vaatteet; toppavaatteet, ulkoilupuvut, verkkapuvut, collegevaatteet, farkut, juhlavaatteet, kaikki. Vain alusvaatteet ja sukkahousut ja sukat ostettiin. Tyttöselle en ole juurikaan ommellut. Niin se aika muuttuu.

Mutta siis tänään olen ommellut,, tosin en vaatteita, vaan verhot ja päiväpeitteen tyttösen huoneeseen. Tyttönen itse sai valita kankaat. Päiväpeitteessä on nalleja vaaleanpunaisella pohjalla. Verhoissa kukkivat Marimekon pinkit pikku-unikot:

1511635.jpg

Sytokuuri päättyi eilen, joten oireet ovat pahimmillaan. Aamulla kun heräsin miehen keittämälle puurolle puoli kuuden aikoihin, jalkapohjat eivät sietäneet astumista ollenkaan. Nappasin kipuun ja särkyyn nappeja kahdesta purkista, laitoin silmät kiinni vielä puoleksi tunniksi ja tralaa,, taas pystyin kulkemaan. Ovat ne tehokkaita nuo nykylääkkeet. Iltaa kohti teho alkaa hälvetä, joten purkeilla oli käytävä uudelleen, mutta eipä tässä enää tarvi tassutella kuin sänkyyn =)

Kirstikka ! Olitpa nopea niiden tossujen kanssa! Minullakin on taas pienet tossut tekeillä,, tällä kertaa valkoiset, kun en tiedä kumpi tulee. Tossut annamme tyttösen muskariopelle perjantaina, kun hän jää vauvalomalle. Huivista sen verran, että se lähti tänään kohti uutta kotia. Toivottavasti saapuu huomenissa perille, jotta voin laittaa siitä tietoja ja kuvia sitten tännekin.