Onpa kestänyt pitkään tämän blogin päivittäminen,, Kesälomastakin on ehtinyt jo viikko kulua.. hassua miten sitä loman alussa aina kuvittelee ehtivänsä tehdä miljoonia juttuja,, nyt jo tuntuu, että suurinosa suunnitelmista jää toteutumatta,,

Ostin vihdoin digikameran ja olen opetellut sen käyttöä,, ihan mukava vekotin, kovin tekninen vain,, saan harmaita hiuksia kun pähkäilen näitä juttuja.. Olen vihdoin, kovan yrittämisen jälkeen onnistunut siirtämään muutamia kuvia kuvagalleriaan,, JEE!

Kuulin juuri ennen loman alkua, että Novita aikoo lopettaa Butterfly-langan valmistuksen,, silloin minulle tuli kiire,, pitihän sitä lankaa saada varastoon,, koskaan ei tiedä milloin sitä tarvitsee,, Novitalla oli tästä langasta ihan mukava tarjous; 1,50 euroa /kerä,, niinpä minäkin ostin kerralla usempia värejä,, otin vihreää, tumman sinistä, pellavan väristä ja keltaista..

5202.jpg

Olen nyt lomalla ollessani kovasti aina sopivissa väleissä yrittänyt tarttua puikoihin,, kesken on kaksi työtä, joilla molemmilla olisi jo kiire,, tytölle (3v.) teen Ponchoa Novitan kesä 05 -lehden ohjeella 46,, tulee aika namusen oloinen,, tyttö pitää kovasti,, toinen työni on itselleni,, pitsineule Tennesee -langasta Novitan kevät 05 -lehden ohjeella..

5206.jpg