Olin eilen neuletapaamisessa täällä. Kiitos vielä Seijap:lle kivasta illasta! Vieressäni istui neuloja, joka teki MS3:a. Kotiintultuani oli ihan pakko mennä suoraan koluamaan lankakaapin uumeniin,, josko sopivaa lankaa nyt löytyisi,, ja yllätys,, löytyi,, Käsiini osui muutamia keriä Novitan kermanvalkoista Butterflytä,, jippii,, vielä 3,5mm puikot valmiiksi ja ohje esiin,,, Kun viimein sain kaikki kotityöt tehtyä ja ehdin syventyä tähän kolmikkoon, oli kello jo lähes 23,,, Ei se mitään,, jos ihan vain laitan työn alulle,, hah,, sehän lähti sujumaan ilman ongelmia ja oltiin lopulta pitkästi seuraavan päivän puolella kun vasta maltoin lopetella,,  Nyt olen tehnyt ekan osion:

729312.jpg

Pari päivää vaivannut neuleplääh ja väsymys  menivät menojaan ja taas on tosi kiva neuloa,, Ajattelin ,että teen tästä ensin kokeilukappaleen ja jos pidän valmiista huivista, teen sitten seuraavan jostain muusta langasta.

Sagittarialle kävi näin:

729307.jpg

En pystynyt neulomaan Alpacaa,, karvat kutitti nenässä ja kurkussa ja neule tarttui hurjasti sormiin,, Harmi,, pidän tuosta ohjeesta kovasti. On vain valittava jokin muu lanka siihen ja yritettävä uudelleen.