Tuossa aiemmin taisin jo mainitakin, että olen saanut huomionosoituksia:

1329574.jpg

Tämän minulle antoivat Tarjuska ja Prognoosi, reippaat ja sitkeät taistelijat. Minä puolestani haluan luovuttaa tämän teidän kahden lisäksi myös kaikille teille, jotka käväisette täällä, ja olette tämän tai muun vakavan taudin jossain muodossa kokeneet ja kokemuksenne minun kanssani jakaneet ja siten osaltanne antaneet minullekin taas uutta toivoa ja voimaa arjen pyörittämiseen. En mainitse nimiä, koska kaikkien kokemukset eivät välttämättä ole yleisessä tiedossa.

Vertaistukiystävävien lisäksi on tietysti muistettava teitä muita, jotka olette jaksaneet tsempata ja innostaa eteenpäin vaikeinakin hetkinä !!

Lämmin kiitos teille kaikille !!

Muutama sana vielä tämän hetken tilanteesta. Neulominen on tällä hetkellä vaikeaa,, kädet ovat tosi kipeät ja turvoksissa, sormenpäät ovat auki.  Eilisen päivän käytin nukkumiseen,, nyt on vähän parempi päivä jo kuitenkin. Taukoviikko (tai viikot, niitähän on nykyään kaksi)  alkoi eilen,,, ihan selvästi sytojen vaikutukset alkavat  rassata elimistöä entistä rankemmin. No tuo jälkimmäinen taukoviikko on sitten jo onneksi helpompi.