Kiitos kaikista ihanista kommenteista, joita olette minulle laittaneet., KIITOS !!

Edellinen  päivitykseni on toukokuun puolivälin paikkeilta. Ohhoh, kylläpä aikaa  on kulunut hurjasti. Arki on kulunut kipujen kanssa taistellen. Juhannusviikolla olin kolme päivää sairaalassa, kun yrittivät laittaa kipulääkitystä kohdilleen.

Juhannukseksi pääsin onneksi kotiin ja pääsimme matkustamaan siskoni perheen luo juhannuksenviettoon, kuten olimme alunperin suunnitelleet. Heinäkuun alussa olimme kummityttöni rippiäisissä ja kotosalla vietimme oman tyttösen 8v. synttäreitä. Ne  oli kivat juhlat. Vielä oli yhdet, ystäväperheen tytön rippiäiset, ja sitten oli tämän kesän juhlat melkein juhlittu.

Miehen loman aluksi olimme muutaman päivän Naantalin kylpylässä. Minä rentouduin nukkumalla huoneessa sillävälin kun muu perhe polskutteli kylpylässä tai meressä. Kylpyläreissun jälkeen saimme vieraita. Molemmat siskoni perheineen kävivät  ilahduttamassa meitä. Vierailut olivat sikäli hassuja, että minun ei tarvinnut tehdä mitään. Molempien vierailujen aikana sisaret tekivät ruuat ja hoisivát talouden muutenkin. Vierailut piristivät ja ilostuttivat meitä kovasti. Nyt olemme Erkku-siskon luona muutaman päivän ja maanantainta huristelemme taas kotiin, Kotona odottaa tyttösen huoneen remontti. Huone on tyhjennetty ja vanhat tapetit on revitty pois. Uudet tapetit on jo ostettu, ne tulevat tiistaina, joten silloin sitten alkaa remontti. Tavoitteena on saada tyttöselle uudistettu, ison tytön näköinen huone, siiheksi kun koulu ja tokaluokka alkaa.

Ai niin,, enää kaksi kokonaista viikkoa lomaa, ja koulut alkaa taas. Jotenkin tämä kesä on mennyt tosi nopeasti.

Kaikille teille haluan toivottaa oikein hyvää kesäistä viikonloppua !! Nautitaan kesän lämmöstä ja kerätään auringosta voimia lähestyvään syksyyn, pimeneviin iltoihin ja räntäsateisiin aamuihin,,

Kuvassa on siskon perheen koiraneiti, joka kuvassa katselee, saisiko joltakulta herkkupalaa. Eipä saanut,