Olipa kiva reissu. Sunnuntaina lähdettiin aamulla kohti Vaasaa. Siellä olimme hotellissa kaksi yötä. Wasalandia ja Tropiclandia tuli koluttua,, Kun tyttönen Wasalandiassa kiersi isänsä kanssa laitteesta toiseen, minä neuloin sukkaa,,

1739014.jpg

Vaasaan keskustasta etsin lankakauppoja,, turhaan,, Saamistani ohjeista huolimatta Vaasan lankakaupat jäivät löytymättä.

Vaasasta siirryimme Seinäjoelle,, yövyimme leirintäalueen mökissä ja sitten keskiviikkona suuntasimme kaupungille,, Oli luvassa treffit neulojaystävän kanssa. Satu u ja tyttärensä ajoivat 150 km ja tulivat minua tapaamaan Seinäjoen keskustaan.

Tapaamisen aluksi Satu ojensi minulle ihanan vaaleanpunaisen Enkelin eväspussin paperikassin, josta löytyi tälläisiä ihanuuksia:

1739009.jpg 

Suloinen Satu u:n neuloma liina ja herkkuja "pullakaffit" ja "nöpösien namipalat" ,, ovat ihania nuo namipalat,, avasin rasian tänä aamuna,, nam! Kiitos vieläkin!

Oli ihana tavata blogiystävät ihan silmästä silmään,, Yhdessä sitten suuntasimme Fionaan. Ihana lankakauppa. Oli siis tehtävä ostoksia:

1739007.jpg 

Iki-ihanaa Ylivetoa (Veto-lankaa käsinvärjättynä) ja kaksi vyyhtiä iki-ihanaa JitterBugia (värit fire ja raphael). Lisäksi löytyi Knit Picksin sukkapuikkoja, juuri tuota kovasti kaipaamaani välikokoa 2,25mm,, otin heti kahdet.

Shoppailun jälkeen kävimme kahvittelemassa ja sen jälkeen tiemme erkanivat,, me lähdimme etsimään tietä Tuuriin,, Kiitos Satu ja Krista,, oli ihana kaksi tuntinen meillä!

Keskisen veljesten kyläkaupassa nähtiin mm. suuren suuri potkukelkka:

1739015.jpg

Kassalla meillä oli maksettavana vain juustohöylä,, ei siis oltu ostosreissulla,, vaan vain tutustumassa.

Onnellisina mutta väsyneinä olimme vihdoin kotipihassa eilen illalla vähän 22 jälkeen. Postilaatikosta löytyi jotain ihanaa, mutta siitä kerron kohta lisää,, nyt on laitettava ruokaa perheelle.

Oikein kivaa torstaita kaikille!