Kuvatonta tällä kertaa.

Magneettikuvaukset on tehty ja tuloksia odotellaan.. Päätin ennen kuvausta, että tällä kertaa en kysy mitään etukäteen,, Kuulen tulokset sitten omalta onkologiltani maanantaina. Ajattelin, että kaikki on hyvin kunnes toisin sanotaan. =). Olihan mukana myös pelkuruutta,,mutta toisaalta mitäänhän ei kuitenkaan tapahtuisi ennen maanantaita, joten miksi pilaisin huomisen Itsenäisyyspäivän ja vieläpä viikonlopunkin,, Nyt kyllä vähän kaduttaa ja jännittääkin,, no, eiköhän tämä tästä..

Ennen kuvauksia oli hiukan aikaa, joten kävellä köpöttelin Taito Shoppiin,, Sieltä ostin itselleni lohdutukseksi Kukkasade-lapasten työpakkauksen.. Näin ne valmiina Helmiksen blogissa ja tykästyin kovasti.

Vähän hammasta purren, hitaasti ja varovasti pystyn onneksi neulomaan,,, peukut on haavoilla, mutta ihan varovasti edeten homma kuitenkin sujuu, ja onneksi taas voi kääriä peukut hetkeksi Muumi-laastariin,,=)  Tämä neulominen on kuitenkin mun terapiaa !!

Suunnitteilla on lämmin, mutta hieman ehkä erilainen neuletakki tyttöselle,, mallitilkun olen siitä tehnyt,, Puikoilla ovat sukat,, Onlinen ihanasta langasta. Näistä kuvia myöhemmin.

Kiitos kaikista ihanista tsemppaaavista kommenteista ja onnentoivotuksista!  

Tupuna: Taatelikakkua, nam! Enpä ole taatelikakkua maistanutkaan peräti viiteen vuoteen,, eli keliakian toteamisen jälkeen. Oli joskus mun herkkua!

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää meille kaikille !