Lämmin kiitos kaikista kassikehuista, kiitos. Kyllä, kiinnitin kahvat vasta huovutuksen jälkeen,, se on se jännittävä vaihe, että miten ne sitten saat asettumaan,,

Kassien jälkeen oli huovutusvuorossa ihan jotain muuta. Tämä on tarina siitä, mikä kaikki voi mennä huovutuksessa pieleen..

Näistä piti tulla suloisia ruusukkeita:

2115249.jpg

Lopputuloksena oli ihmeellisiä tiiviitä möykkyjä. Yksi syy saattoi olla se, että unohdin nämä koneeseen niin, että ehtivät kuivua,, en saanut kerroksia enää irti toisistaan. Seuraavalla kerralla saattaisin ottaa avuksi muovin, jolla erottelisin kerrokset toisistaan,, ehkä.

Näistä piti tulla herkkiä ja hentoisia lumitähtiä:

2115247.jpg

Mikä meni vikaan ? En tiedä, mutta eivät ole kovin herkkiä tai siroja,, sopisivatko ehkä lasinalusiksi??

Tästä piti tulla lystikäs tonttu:

2115244.jpg

Näyttää kuvassa suht ok:lta, mutta voin kertoa, että ei kannata laittaa päähän styrox-palloa, jos huovuttaa pesukoneessa,, nyt tiedän, että se pallo ei kestä vettä,, huoh. Pää on epämääräisen muhkurainen ja pehmeä.

En kuitenkaan lannistunut näistäkään kokemuksista,, siirryin neulahuovutukseen. Tuosta kokemuksesta kerron ensi kerralla.

Torstai jo,, nopeasti on viikko mennyt,, joulukuu taitaa kulua nopeammin kuin muut kuut,, ainakin kun olisi tehtävä enemmän kuin aika antaa myöden. 

Kivaa torstaita kaikille !!