Ihmeellinen apatia on vallannut minut taas,, siihen vaikuttaa tuo lähestyvä kontrollikäynti siihen liittyvine tutkimuksineen. Vähän pelottaa taas oikeasti. Vaan mitäpä sitä etukäteen suremaan,, tulee sit mitä tulee.

Siis iloisempiin asioihin: Voitin taannoin Kipakan blogissa arvonnan ja tänään postipoika toi  nämä ihanuudet:

1781652.jpg

Herkullista Fazerin sinistä, suloinen Summer Dreams-tyynyliina, ja ihana tervasaippua. Voi kiitos tosi paljon Kirsi! Kiitos!

Eilen olin neulojaystävien kanssa koolla,, ja neulottiin. Kivaa oli. Otin mukaan Punokset puikoille kirjasta löytyvän huivinohjeen  (Aura) ja lankaa. Yritin kotona ennen lähtöä kahteen otteeseen aloittaa huivia,, tuolla ystävän luon aloitin kolmannen kerran,, ei onnistunut,, illalla kotona tulin koneelle ja aloin tutkia asiaa,, Olipa hieno tunne, kun sain selville että ohjeesta puuttui pieni kolmio,, Myöhemmin ajatellen on uskomatonta, kuinka hankalaa voi olla pienen kolmion puuttuminen,, =) Onneksi asia kuitenkin selvisi ja sain huivin alulle!

Koiranputki sukat ovat valmiina,, en oo niitä vain vielä kuvannut,, samoin valmiina on pieni liina, joka myös odottaa ikuistamista,,

Huomenna on sairaalapäivä,, sen jälkeen lähdemme kohti Poria,, yhden yön reissu vain tällä kertaa,,

Nautitaan auringosta,, pian nämä ihanat kelit on ohi !