Lämmin kiitos taas kerran kaikista kauniista ja tsemppaavista kommenteista! Kiitos myos kaikista tarpeellisista lankakauppaosoitteista, joita sain!

Reissu meni ihan mallikkaasti. Kun hurautimme matkalla satamaan Eduskuntatalon ohi, totesi tyttonen:"vau, mikä ihana prynamidi!" No, sitten vähän juteltiin, että mikä se rakennus ihan oikeasti onkaan..  Tukholmassa ihastusta herätti ihka oikean kuninkaan ihka oikea linna ja varsinkin ajatus prinsessoista, jotka siellä asustavat. Kirjakaupasta ostettiin kuninkaallisen perheen kuva, joka saa paikkansa tyttosen huoneen seinällä.

Yllättävän monet lankakaupat olivat juuri tuona maanantaina kiinni ja osa oli liian kaukana keskustasta. Linkkuri todella jätti meidät Sergein torille, josta oli lyhyt matka mm. vanhaan kaupunkiin. Siellä oli kaksi lankapuotia, joista toinen oli kiinni. Toinen sen sijaan, Sticka, oli auki ja sieltä mukaan lähti koko reissun ainoat lankaostokset, eli yksi kerä vadelmanpunaista Dropsin Apakkaa ja kaksi kerää hienosti kimaltavaa vanharoosan väristä Glamour-puuvillalankaa.

562675.jpg 

Jäikin viimeksi mainitsematta, että viimeviikkoisella Tampereen reissulla poikkesin pikimmiten Aili Jokisen lankakaupassa. Sieltä ostin 3 kerää Hjerte sock 4 -sukkalankaa, joista aion kaikessa hiljaisuudessa koettaa väkästää Baijerisukkia.. Hii, olen jo aloittanut,, 14 riviä joustinta on valmiina, nyt pitäisi aloittaa lisäykset,,

562673.jpg

Kerttu-sukat ovat jo edenneet jalkaterään,, kohta jäävät tauolle. Teen ne loppuun vasta sitten, kun vanhempi tyttoseni on niitä sovittanut.

Nyt pikaisesti nukkumaan, huomenna on taas infuusioportin huuhtelua luvassa, eli sairaalapäivä.