Tulin vielä päivittelemään tätä olopuolta,, juuri ennen saunaan menoa. Sytostaatit on ihan tosissaan yrittäneet tällä kertaa hankaloittaa elämääni,, ovat kyllä kiitettävästi onnistuneet.. Kerta kerralta on sytkyt pureet entistä voimakkaammin, vaikuttaen tietysti elämän laatuun ja arjen pyörittämiseen. Kohta on ensimmäinen taukoviikko takana,, varmasti ensiviikolla jo olossakin helpottaa,, niin on ainakin ennnen käynyt =). Koska kädet on tosi arat,, on neulominenkin ollut jätettävä vähemmälle,, =(

Olin eilen Tampereella magneettitutkimuksissa,, toista tuntia tuo kone nakutteli ja kuvasi sisintäni, lähinnä vatsanaluetta. Olen ladannut hirmuiset odotukset noihin kuvausten tuloksiin. Näitä tutkimuksia määrätessään onkologi lupaili, että jos tilanne on pysynyt ennallaan , tai jopa parantunut,, niin siinä tapauksessa voitaisiin pitää hieman hoitotaukoa,, Eli taukoa sytostaateista. Voi kuinka odotankaan jo tuota mahdollista taukoa. Toivottavasti en joudu pettymään.

Sariv ja Hanna, kiitos teille tarkkuudestanne, harmi kun ei ihan  osunut.   Noo, ensikerralla yritän olla itse ajoissa liikkellä,, Pekitsi; ai tuplajättipotti,, hmm,, harkitaan..

Kiitos myös sukkakehuista !

Oikein mukava rauhallista lauantai-iltaa teille kaikille,,, olittepa sitten missä hyvänsä !!