Kun nyt sukkasatoa korjataan, niin tehdään sitten sukkia. Kolmannet sukat ovat nyt valmiina. Tämä lähteävät jossain vaiheessa eskaripojalle, joka sai myös edelliset spidersukat pari vuotta sitten.

Tein sukat Maija-langasta 2,5mm puikoilla. Hieman olen huolissani siitä, että sopivatko ne poikulin jalkaan,, mutta ei siinä mitään,, sit pitää vaan tehdä uudet !! Sukat ovat kokoa 30+. Ai niin ja ohjeen olen ostanut Knitting Zonelta joskus pari vuotta sitten. Edellisiin sukkiin tein ohjeen mukaan nuo mustat silmukat suurimmaksi osaksi jälkeenpäin,, nyt kuljetin mustan langan koko ajan mukana. Tuli aika paksut sukat,,

Tänne näillä siis osallistun:

Kääk, josta muuten tulikin mieleeni, että enhän ole muistanut noita edellisiäkään sinne ilmoittaa,, Taidankin lähteä heti tekemään päivitystä tuonne Heinälatoon.

Arja! No näinhän minä ne sun langat,, yritän jalostaa itseäni, enkä tunnusta kateutta,, hih,, et tainnut uskoa,, =)  ja ne sukatkin näin,, hienot!

Kirstikka! Kyllä tuo marjaretki oli minustakin  kivaa neuloa,, sukat tuli melkein itsestään.  Ja juu,, marinointihan tekee langoille pelkästään hyvää =)

Onpa ollut ihanan aurinkoinen sunnuntai! On saatu paljon voimia alkavaan viikkoon, eikö niin !!