Kuinka satuinkaan vilkaisemaan ikkunasta kun postiauto ajoi laatikolle,, postipoika heilutteli siellä isoa pakettia, joka ei mahtunut laatikon reiästä sisään,, Juoksin äkkiä tai siis vääntäydyin pihalle niin nopeasti kuin pystyin ja  voi ihanaa.. Postipoika ojensi minulle pullean paketin,, Lähdin jo kiiruhtamaan sisälle kun postipoika vielä huusi perääni, että olisi muutakin postia,, pakko oli vielä kääntyä takaisin,,, Vihdoin pääsin sisälle ja avaamaan mielenkiintoista pakettia,,

Paketin sisältö mykisti minut monella tapaa,, aivan ihanaa! Paketista löytyi kaksi kerää punaista Huopasta, kerä ruskeaa Isoveli Coloria (kaunis väri), kivan heijastimen, muistivihon, 8 mm sukkapuikot, kaksi pakettia suklaata (nam!) ja vielä kaunis kortti, jossa Wilmuska toivotteli mukavia neulontahetkiä! Kerrassaan ihanaa, Lämmin kiitos sinulle Wilmuska!

Olin aivan äimistynyt kun avasin paketin, koska eilen hain lähikaupasta Huopasta ja puikkoja tuleviin joulutöihin,, Sain valkoista ja harmaata, mutta punainen oli loppu samoin loppu olivat 8 mm puikot,, On aivan mykistävän ihmeellistä, että ne tulevat minulle  seuraavana päivänä postissa!!

241860.jpg

Tässä vielä kuva iki-ihanasta palkinnostani! Ihanaa! Olin siis Wilmuskan blogin 1000. kävijä muutama päivä sitten!