Edit: kävin vähän lisäilemässä tekstiä ja korjailemassa joitain kohtia,,

Tänään oli sairaalapäivä,, Kaikki oli hyvin verikokeiden mukaan. Ainoa ongelma ovat nuo kädet ja jalat,, tuli ylimääräinen taukoviikko, jotta ne saadaan kuntoon. Ensiviikolla käyn näyttäytymässä polilla ja jos ovat paremmassa kunnossa kuin nyt,  saan aloittaa sytot ensiviikon keskiviikkona. Polikäynnin jälkeen menin vielä osastolle portinhuuhteluun. Tyttönen oli mukanani tänään,, on lomaa tarhasta tämä loppuviikko. Hyvin kaikki sujui hänenkin kanssaan. Tuo portinhuuhtelu häntä vähän pelotti, muuten ei ollut mitään ongelmia.

Eilen pystyin jo vähän neulomaan ja tänään ehkä vähän lisää,, kyllä tämä tästä taas lähtee! Lääkäri kehoitti nauttimaan runsaasti neuleterapiaa, kunhan kädet sallii! Hyvä neuvo,, aivan varmasti aion sitä toteuttaa :).

Sairaalasta päästyäni päätin palkita itseni, jollain kivalla (=lankaa tietty!!). Tälläisiä herkkuja löysin:

990757.jpg

Mun ekat Norot! Vähäks oon iloinen! Tuo punasävyinen on Noro Kureyonia ja nuo kaksi muuta ovat Noro Silk Gardenia,, Lisäksi löytyi Merinosilkkiä ja OnLinen sukkalankaa! Hieno palkinto, vaikka itse sanonkin! Kävin täällä  ekaa kertaa,, ihastuttava liike! "..Nettisivuilla lukee:"Se on villanlämmin saareke koleassa syksysäässä..",, kauniisti sanottu!

Kun tulin kotiin odotti postilaatikossa suurehko litteä paketti,, lähettäjänä sny 07,, IIK,, äkkiä sisälle ja pakettia avaamaan,, Voi hyvä ihme, mitä sieltä paljastui:

990758.jpg

Paketista löytyi "Favorite Socks"-kirja, joka on täynnä toinen toistaan ihanampia sukkaohjeita,, lisäksi paketissa oli tuo "katti"-kirjanmerkki ja suloisia lammas-nappeja! Ihanaa! Voi kiitos sinulle tosi paljon ihmeellinen salainen neuleystäväni! En edes löydä sanoja, joilla riittävästi voisin kiittää!! Lämmin kiitos sinulle! Teit päivästäni täydellisen!! Niin, ja kyllä,, napit ihan varmasti päätyvät ilahduttamaan pikkutyttöäni!

Tästä kaikesta ihanasta johtuen päässäni suorastaan suhisee,, Ihania ohjeita, ihania lankoja,, suurinpiirtein toimivat sormet,, voisiko enää täydellisempää päivää olla!

Lumikide kirjoitti kauniisti kommentissaan: "Itselleen pitää antaa lupa välillä vain olla ja nauttia siitä, että on hengissä. Loppujen lopuksi kaikki muu on pientä sen rinnalla,," Voi kuinka oikeassa oletkaan Lumikide!!

Tiinap! Kiva kun vierailet blogissani ja kiitos kivasta kommentistasi!