Torstaina kun lähdin junalla Tampereelle tempaisin mukaan kerän kanervan väristä 7veikkaa ja 3mm sukkapuikot, sekä Kerttu-sukkien ohjeen. Matkalla sain sukat mukavaan alkuun,, toinen varsi on valmiina ja toinen aloitettu:

549373.jpg

Torstaina tosiaan olin magneettitutkimuksissa ja jo perjantaina pääsin kiireellisenä lääkärille. Loytyi metastaasi vatsan alueelta. Hoitorumba alkaa siis uudelleen,, Voi Plääh! Ensin mennään kuitenkin risteilylle! Kiitos lankakauppavinkeistä edellisen postauksen kommenteissa!

Tänään sain vihdoin koottua Fiesta-neuleen, se pääsee huomenna mukaan laivalle. Siitä tuli ihana,, tykkään, tykkään oikein kovasti! On varmasti tarpeen reissulla, sillä Tukholmaan on luvattu viileää säätä, kuten tänne kotimaahankin.

Fiesta edestä:

549365.jpg

Ja Fiesta takaa:

549369.jpg

Lankana siis SandnesGarnin Fiesta, jota meni 500 g. Puikot oli 4,5mm. Tämä neulehan loytyy Novitan Kesä 2007 -lehdestä. Oli ihana tehdä, kun käsialani sopi täsmälleen ohjeen silmukkamäärään. Ei tarvinnut yhtään laskeskella silmukoita uusiksi, vaan sai tehdä suoraan ohjeen mukaan. Tein jakusta kymmenisen senttiä pidemmän kuin ohjeessa.