Lämmin kiitos teille, jotka kävitte kommentoimassa edellistä postausta, kiitos teille jokaiselle kauniista, tsemppaavista sanoistanne!

Isotooppitutkimus, eli gammakuvaus, eli luustokartoitus on nyt tehty,, tänään en saa olla tekemisissä pienten lasten tai raskaanaolevien kanssa. Tuo kielto johtuu radioaktiivisesta säteilystä, jota nyt levitän ympäristöön,, Menee onneksi ohi siis tämän vuorokauden aikana. Juttelin asiasta 4-vuotiaan tyttöni kanssa eilen illalla, tyttö kysyi silmät pyöreinä: " Ai säteiletsä sit niinkuin sädetikku..?" Tyttö on nyt tarhassa ja odottaa innolla että näkee äidin säteilevän kun tulee kotiin. Murhetta aiheuttaa se, ettei tänään pääse äidin syliin,,

Sairaalassa meni useampi tunti, jotka kuluivat hyvin kun oli neuletöitä mukana,, Kukkalapaset etenivät siellä mukavasti, samoin Ailit, jotka teen SNY:ni minulle lähettämistä Smart-langoista.

416089.jpg

Anne: Maija-lanka on  norjalaista Asa Gjestalin konepestävää villalankaa (85% villaa, 15% polyamidia, 50g=130m). Oikein mukavan tuntuinen lanka, helppoa neuloa!