Vuosi 2007 oli monella tapaa merkittävä vuosi.

Sairauden kanssa olen onnistunut taistelemaan koko vuoden ihan mallikkaasti,, hoito tehoaa ja olokin on kaikenkaikkiaan ihan kohtalainen. Käsityörintamalla suunnitelmat eivät täysin toteutuneet, mutta valmista on kuitenkin tullut. Lisäksi olen saanut ison kasan uusia ystäviä täältä blogimaailmasta.

Haluan kiittää teitä ihan jokaikistä, jotka olette täällä poikkeilleet ja jaksaneet tsempata ja innostaa silloinkin kun itselläni on ollut mieli matalalla. 

Vuosi 2008 on alkanut vähän huolien sävyttämänä. Mieltä painaa tällä hetkellä huoli perheenjäsenestä. Kehosta löytynyt patti, josta eilen otettiin ohutneulanäyte. Ensiviikolla selviää, onko patti hyvän- vai pahanlaatuinen. Onneksi lääkäri oli sitä mieltä, että patti saattaa olla hyvänlaatuinen. Eihän meidän perheeseen enää mahdu uutta pahanlaatuista,, eihän ? No,, onneksi asiaa selviää jo ensiviikolla.

Käsityörintamalla on vilkasta,, niin vilkasta, että uusia aloitellaan joka päivä,, aloittaminen on niin mukavaa,, siihen ne sitten jääkin,, mihinkään ei tällä hetkellä tunnu jaksavan keskittyä,,

Laitoin kuvaan muutaman aloitetun:

1183193.jpg

Kuvassa olevat tekeleet: punaisesta on tulossa villatakki tyttöselle, sinisestä on tulossa tossu pienelle vauvalle, valkoisesta on tulossa Breezet.. lisäksi puikoilla on yhdet lapaset, pipo ja sukat,, huuh!

Oikein hyvää loppuviikkoa teille kaikille !!