Vanhan sananlaskun mukaan siis "maaliskuu maata näyttää,,"  ja se on ihan totta,, tänään sen näin. Aurinko paistoi kauniisti koko päivän ja oli sulattanut lunta asfaltilta. Valtavat lumikasat molemmin puolin tietä ja tiellä mustaa, märkää asfalttia. Kyllä se kevät kuulkaas tulee !! Ihanaa !!

Sitten aivan erilaista asiaaa. Tämä on tuota sairastelu-kategoriaa.. Tämä on osittain samaa kuin edellisessä päivityksessä.

Niin siinä sitten kävi, että taas on koottava voimat kovaan taisteluun. Olen kesästä asti kärsinyt aina vain pahenevista selkäsäryistä. Olen puhunut niistä siellä ja täällä,, Turhaan. Olen hoidattanut selkää osteopaatilla,, Turhaan. Lopulta tuli kontrollitutkimuksiin kuuluvan magneettikuvauksen vuoro.  Magneettikuvauksessa löytyi selkeä syy kivuille.

Koska kipujen syy on onkologinen, ovat hoitokeinotkin onkologiset. Tablettimuotoinen sytostaattihoito alkoi tiistaina ja sädehoito alkaa vähän myöhemmin. Kivutkin on saatu suurinpiirtein kuriin, oikeilla lääkkeillä ja oikeilla lääkemäärillä.

Lääkkeillä on melkoiset sivuvaikutukset, mutta ne kestän, kunhan kivut pysyvät poissa tai ainakin siedettävinä. Hiukan olen pystynyt   neulomaankin,, se on ihanaa taas. Puikoilla on tällä hetkellä lapaset valkoisesta Fritidsgarnista.

Vielä voisin esitellä ihan kolmiohuivin, jonka huomasin eräänä talvisena päivänä hakiessani tyttöstä koulusta. Huivi oli  aidan päällä lähellä koulua:

Aitoa luonnon käsityötä :)

Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille !!