Nyt varsinkin sattuu,,

Yritin siirtyä pikavauhtia olkkarista keittiöön, ja hupsista,, törmäsin puukoriin varpaineni,, silmissä näkyi tähtiä ja varpaassa sattui hirmuisesti. Tänään sit lääkäri totesi, että pikkuvarpaassa on melkoinen murtuma, höh. Varvas-parka sidottiin ensin kunnon pakettiin ja sen jälkeen vielä kiinnitettiin viereiseen varpaaseen tukevasti. Pitäisi olla mahdollisimman kovapohjainen kenkä, jolla kävellä,, tällä hetkellä vain varvastossu menee jalkaan,, pitänee lähteä kenkäostoksille. Rauhallisesti olisi kuulemma hyvä nyt ottaa..

1249632217_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neulominen (koipi koholla) on onneksi sopivan rauhallista puuhaa,,

Tulipa tämän nyt taas huonoon saumaan,, vaan koskapa nämä nyt sopivasti sattuisivat.. Piti harjoitella tyttösen kanssa koulureittiä,, onneksi edes kerran ehdittiin. Sunnuntaina on kirkossa tyttösen koulutielle siunaaminen ja sen jälkeen huristelemme Poriin siskontytön rippiäisiin,,

Onneksi kaikki koulunalkuun liittyvät hankinnat on jo ehditty tehdä:

1249632166_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kouluvaatteetkin saatiin hommattua maanantaina. Onneksi.

Mika-hoitaja, joka sitoi varpaan, totesi lopuksi tyttöselle, että äiti ei nyt sit vähään aikaan keittele perunoita, eikä edes kahvia,, Tyttönen päätteli heti, että "syömme siis ravintolassa,, minä en ainakaan isin ruokia syö.. " No, ehkä tämä äiti nyt sit  kuitenkin hoitaa tuota ruokapuolta. Onneksi on hyvät kipulääkkeet.

Kiitos kaikista kauniista kommenteista tuossa aiemmassa päivityksessä!

Eilen kuulin, että myös Kaimalle on käynyt näin,, tsemppiä TiinaP,, koitetaan pärjätä!

Oikein kivaa elokuun alkua, kauniit kesäsäät tuntuvat jatkuvat, joten nautitaan niistä !!