Unelman kevyttä,, ihanan pehmeää, uskomattoman ihanaa,, mitä se on ??  Hi,hii, se on mun uutta lankaa:

1657234.jpg

Marks & Kattens:n Dream,, vähän kuin Novitan Samos,, paitsi paljon pehmeämpää ja ihanampaa. Iik! Ihanaa! Nämä kotiutuivat meille tänään,, kävin tässä taannoin virtuaalisesti penkomassa Muori Menninkäisen pohjatonta lankakoppaa,, ja sieltä nämä halusivat meille! Näitä on riittävästi, jotta saan tyttöselle ja itselleni samanlaiset neulejakut ! Kiva !

On kyllä eräs ongelma. Nimittäin tein mallitilkkua tuosta Unelmasta, ja sen jälkeen oli lähes mahdoton tarttua enää tuohon Mansikkarahka-neuleeseen,, Siitä on jo etu- ja takakappaleet valmiina,, hihat on tekeillä,, Pitänee ottaa itseäni niskasta kiinni, ettei jää keskeneräiseksi. Kiva sitäkin on kuitenkin neuloa.

No,, tunnustan kaiken,, ostin muutakin:

1657232.jpg

Katian Bamboo-lankaa,, ihanan pehmeää sekin. Tuota on tyttösen neuleen verran.. kas mokomaa,, tulivat nuo Unelmat tähänkin kuvaan,, kerroinko jo, että ovat ihania ?

Satu u:n blogissa näin ihanan huivinalun,, oli ihan pakko käydä liittymässä tuohon,, eli Anniversary Mystery Shawl KAL. Luvassa on pyöreä huivi.

Eilen olin röntgentutkimuksissa lonkkavaivojen vuoksi. Pelästyin kun iltapäivällä puhelin soi ja siellä oli hoitaja onkopolilta,, nousi kylmä hiki otsalle, kunnes hoitaja sai asiansa kerrottua. Olivat päättäneet  kertoa uutiset heti, koska arvasivat minun kovasti niitä jännittävän. Lääkäri aika on kuitenkin vasta ensiviikon lopulla. Niin,, ja ne uutiset olivat hyviä,, ei mitään metastaaseihin viittavaa. Huoh! Oli heti paljon helpompi hengittää. Nyt saa rauhassa keskittyä tuohon juhannuksen viettoon. Vietämme sitä siskon perheen kanssa. Erkku ja muut: täältä tullaan !!

Juhannuksen jälkeen on neulojia tulossa meille ! Kivaa !

Oikein hyvää Juhannusta teille kaikille, varmuuden vuoksi jo nyt !!