On ollut tosi rankka viikko. Kuluneeseen viikkoon on sisältynyt suurta iloa ja suurta surua. Elämää laidasta laitaan.

Puhutaan iloista ensin. Meidän pieni prinsessa täytti 6 vuotta. Ensin juhlittiin lastenkutsuilla. Niihin väsättiin tälläisiä kutsukortteja:

1718400.jpg

Kutsujen teemana oli prinsessat.. mikäs muukaan =). Noiden jälkeen olivat vuorossa sitten kahvittelua ja mansikkakakuttelua sukulaisten ja ystäväperheiden kanssa. Hyvin sujui kaikki.

Toinen prinsessani, Laa-laa, muutti omilleen,, siis kihlattunsa kanssa heidän ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa. Haikeaa, mutta näinhän sen kuuluu mennä. Lapset lähtee pesästä ennemmin tai myöhemmin.

Surua aiheutti uutinen, jota jo osasinkin odottaa. Ystävä, kohtalotoverini, hävisi oman taistelunsa, syöpä vei voiton. Ystävä nukkui pois. Tajusin taas olevani hyvin onnekas, kun saan vielä jatkaa omaa taisteluani.

Pian lähdemme lomareissulle. Suuntaamme Vaasaan,, Wasalandiaan ja Tropiclandiaan,, sitten Seinäjoelle,, ihan muuten vaan,, Sainkin jo blogitutulta vinkkejä Vaasan lankakaupoista,, kiva,, Kiitos sinulle Naumanni! Reissua silmällä pitäen olen pohtinut mukaanotettavia neulejuttuja. Otin jo Koiranputkisukat puikoille, niitä ainakin aion värkätä reissulla.

Uusi Ulla-verkkoneulelehti on taas ilmestynyt. Se löytyy täältä. Taas ihania neuleohjeita yllin kyllin. Varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

Olen minä neulonutkin, mutta mitään ei vielä ole valmiina,, Unelma-lanka on muotoutumassa jakuksi tyttöselle,, siitä sitten myöhemmin lisää,,

Näihin tunnelmiin tällä kertaa,, oikein mukavaa torstaita teille !