1229172.jpg

Huh,, 7 kerää suklaanruskeaa 7veikkaa,, 1 ruskearaita 7veikka ja kaksi luonnonvalkoista Nallea,,

En oikein tiedä miten näin kävi,, Ainoa puolustus on että ne oli ruokakaupassa puoleen hintaa,, Ihan totta! Ja olen sitäpaitsi haaveillut suklaanruskeasta palmikkoneuleesta,, hih,, enää pitää tehdä se,, Kerron koko tarinan:

Lähdin aamusella käymään paikallisella poliisiasemalla,, tarkoituksena näyttää autoa ja selvittää tilannetta. No kuulin, että ei oo poliisia meillä, on mentävä lähikaupunkiin tekemään asialle jotain. Huoh. Menin ruokakauppaan,, ruokahalu oli tiessään kun sytot taas alkoi, mikään ei huvittanut,, kunnes törmäsin tuohon lankahyllyyn,, lankojen jälkeen päätin tehdä itselleni pitsaa,, juu-u,, pitsaa. Huoh

Tulin kaupasta ulos kauheiden kantamusten kanssa,, astuessani kaupan ovesta ulos, hurjasti kiitävä ja kovasti kaasuttava auto melkein meni varpaideni yli.. Silloin heräsin!

Siinä se törmäilijä meni,, lähdin seuraamaan,, meni läheiselle huoltamolle,, soitin poliiseille,, lupasivat tulla.. Haa,, olin ottanut matkaan kameran,, kuvasin auton tarkkaan,, kuskinpuoleinen reuna oli hyvin samannäköinen kuin minunkin autossa,, peili oli hänellä säästynyt,,

Auto ehti lähteä ennekuin poliisit tulivat, mutta olihan minulla näyttää kuvia. Poliisit tavoittivat kaverin nopeasti,, olivat sitäpaitsi jo tuttuja keskenään ! Hih!

Tulin kotiin ja tein sitä pitsaa,,

1229165.jpg

Nyt lähden syömään,,

Tupuna: haa.. varrasvirkkaus on hauskaa ! Virtuaalihalaus sinullekin !!