Näin vuoden viimeisenä päivänä on hyvä luoda katsaus menneeseen.. Mitä kaikkea tapahtuikaan vuonna 2005! Neulerintamalla valmistui paljon uutta,, paljon jäi myös suunnittelun asteelle,,

Joululahjat sain valmiiksi suunnitelman mukaan ja lahjojen saajat pitivät lahjoistaan. Jouluksi valmistui hartiahuiveja, sukkia, vauvanuken vaatteita sekä neulottuja pöytäliinoja. Itselleni sain jouluksi Ullasta löytyvällä ohjeella iki-ihanat joulusukat kulkusineen,, 

26481.jpg

Tämä tonttu valmistui tasan kuukausi sitten,, se on toiminut tavallaan joulukalenterina,, joka aamu sinne on ilmestynyt pikkuisia yllätyksiä 3-vuotiaalle. Voi sitä lapsen aitoa riemua ja iloa,, Aamuherätykset on olleet ihanan helppoja kun on voinut korvaan kuiskia mahdollisesta yllätyksestä,, Kiirellä tyttö aina lähti kohti tonttua ja uni kaikkosi samantien silmistä,, Vaan mitenkähän käy tulevana maanantaina..

26482.jpg

 Toisessa kuvassa on Kiri, jonka äitini sai joululahjaksi. Tein sen Sivillasta 3,5 puikoilla ja siitä tuli melkoisen suuri, 200 cm x 100 cm.

Nyt on puikoilla uusi hartiahuivi, tällä kertaa Kiri luonnonvalkoisesta Sivillasta 3 puikoilla, kiva tehdä ja etenee nopeasti. Tämän tekeillä olevan huivin saa ystävä tammikuussa lahjaksi kun täyttää pyöreitä vuosia.