Oikein hyvää Ystävänpäivää sinulle !!

Edit: lisäsin tuon pikkuliinan tarkemmat tiedot

Tyttönen teki hurjan määrän ystävänpäiväkorteja taas ystävilleen, niitä taisi olla kaikkiaan 15 kappaletta. Minun piti tehdä tälläisiä pieniä liinoja ystävilleni, mutta jostain syystä aika ei taaskaan riittänyt. Ideat iskee niin viime hetkellä,, se kai on syynä. Valmiiksi tuli vain tämä yksi,,

Pikkuliinan tein Novitan Virkkauslangasta 2mm puikoilla. Ohjeen löysin Kauneimmat Käsityöt -lehden numerosta 1/2009.  Samalla ohjeella sai tehtyä isommankin liinan,, olit siinä oikeilla jäljillä Tupuna =)

Tämä päivä 14.2. on minulle erityisen merkittävä muutenkin,,  se on merkkipaalu,, jokainen eletty ystävänpäivä on saavutus, josta voin olla ylpeä. Siksi kai ystävänpäiväkin on minulle niin tärkeä. Tänään tuosta merkittävästä tapauksesta, eli isosta syöpäleikkauksesta  tulee kuluneeksi 3 vuotta. 

Näiden tyttösen korttien myötä toivottelen teille kaikille oikein hyvää Ystävänpäivää !! Pitäkää huolta itsestänne ja ystävistänne !!

Ai niin,, Kirstikka ! Pitäpää alkaa kehitellä tuota kännykkäpussukka ideaa,, sellainen voisi olla tosi kiva itsellenikin.