Kello näyttää olevan jo yli puolen yön, joten ollaan sunnuntain puolella.

Olen pitänyt melko pitkän tauon. Paljon on tapahtunut tuon tauon aikana. Tuon näytille vielä yhdet huovutetut lapaset. Nuo edelliset, jotka tein Huopanen Mix-langasta, olivat liian isot tyttöselle, mutta Laa-Laalle ihan sopivat, joten ne pääsivät lämmittämään Laa-laan käsiä. 

Tältä nämä   näyttivät ennen koneeseen pääsyä:

Koneessa pyörimisen ja venytteluy jälkeen lapaset näyttivät tältä:

Nyt lapaset ovat ihan sopivat tyttösen käten ja kaikki on hyvin !! Tein lapaset siis Huopanen Mix-langasta 8 mm puikoilla.

Kun tein noita lapasia, minulla oli suuria ongelmia selkäni kanssa. Neuloin lapaset valmiiksi kävellen hiljalleen ympäri taloa. Istuminen oli ihan mahdotonta, samoin paikoillaan seisominen. Nuo lapaset valmistuivat runsas pari viikkoa sitten ja selkäkipujen kovenemisen takia en ole noiden jälkeen pystynyt neulomaan mitään.

Viime viikolla kävin taas kuulemassa onkologin uutiset magneetti- ym. tutkimuksista. Samalla reissulla selvisi syy rajuihin selkäkipuihin. Sain kunnon lääkkeet ja onneksi tällä hetkellä kivut ovat hyvin kurissa. Ehkä pian tartun taas puikkoihin.

Tänään sunnuntaina me lähdemme siskontytyön ristiäisiin. Jäämme siskon perheen luoksi pariksi päiväksi. Kiva pästä kurkkaamaan vauva-perheen elämää !!

Niin joo,, meidän perheellä alkaa maanantaina hiihtoloma !! Jihaa !!

Oikein hyvää talvista viikonloppua teille kaikille !!